Collegereeks Waarheid en Feiten | Prof.dr. de Ridder vervangt Prof.dr. van Raak

  • 07 december 2022
  • 20:30 uur
Botniastins
Breedeplaats 1
8801 LZ Franeket

Inspireer een ander!

Helaas kan onderstaand college van prof. dr. van Raak niet doorgaan!

Inplaats van onderstaand college zal prof. dr. J.(Ko) de Ridder een vervolg geven op zijn college van 16 november j.l. geheel passend in de reeks “Waarheid en Feiten”.

Via onderstaand formulier kunt u zich voor dit college van prof. dr. de Ridder aanmelden.

Waarheid en Feiten

Vandaag het zesde en laatste college in de reeks ‘Waarheid en Feiten’. Spreker is prof.dr. Ronald van Raak, hoogleraar Erasmiaanse waarden, aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast is hij onder meer politiek adviseur en boekenrecensent. Van 2006 tot 2021 was Van Raak zelf politiek actief, als lid van de Tweede Kamer voor de SP. In Rotterdam doet hij op dit moment onderzoek naar het leven en de leer van Erasmus en de actualiteit van zijn denken voor de discussies over waarden, aan de universiteit en in de samenleving.

Klik hier voor meer informatie over de gehele collegereeks ‘Waarheid en Feiten’.

Ieder college uit de reeks is apart te bezoeken.

Het college duurt ongeveer een uur, waarna er gelegenheid is om vragen te stellen.

College bijwonen

Het publiekscollege van 7 december 2022 begint om 20:30 uur in de collegezaal van de Academie van Franeker, Breedeplaats 1 te Franeker.

Toegangskaartjes à € 7,- zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar bij de Botniastins. Een kaartje geeft recht op een glas fris, tapbier of huiswijn na afloop bij Café De Doelen.

Meld u zich op tijd aan, want vol=vol. Dit kan eenvoudig met onderstaand formulier. Zonder aanmelding krijgt u alleen toegang als er plaats beschikbaar is.

 

Aanmelden voor dit publiekscollege:

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?