Opening Academisch Jaar met generaal b.d. Dick Berlijn

  • 15 september 2021
  • 20:00 uur
Martinikerk
Breedeplaats 2
8801 LZ Franeker

Inspireer een ander!

Aanmelding is helaas niet meer mogelijk!

Met de nodige trots presenteren wij de spreker bij de opening van het nieuwe academisch jaar: Generaal buiten dienst en voormalig commandant der strijdkrachten Dick Berlijn.

De heer Berlijn is een veel gevraagd spreker en staat bekend om zijn heldere uitspraken over leiderschap en de ethische kanten daarvan. Toen wij hem een jaar geleden vroegen of hij bereid zou zijn om toe te treden tot het Comité van Aanbeveling van de Academie van Franeker, aarzelde hij geen moment en stemde onmiddellijk in. Met zijn grote netwerk en heldere inzichten is hij van grote toegevoegde waarde voor ons instituut. Zijn relatie met Franeker is ontstaan in de jaren dat hij commandant was van de Transitie en Conversie opleiding (TCA) te Leeuwarden. Toen heeft hij in onze stad gewoond. Generaal Berlijn heeft aangekondigd te zullen spreken over Verandering en Ownership. Na het boeiende betoog van Jan Terlouw tijdens de opening van 2020 zien wij enthousiast uit naar wat Dick Berlijn ons gaat vertellen.

Bij de opening van ons academisch jaar is iedereen welkom. De 45 vrijwilligers van de academie verwelkomen u graag, ook wanneer u nooit eerder een college hebt bijgewoond. De avond start om klokslag 20.00 uur met een klein ceremonieel. Daarna zal de bestuursvoorzitter van de academie, Eduard van Zuijlen, de aanwezigen kort bijpraten over de plannen voor het komende jaar. Na de voordracht van de heer Berlijn is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Uiterlijk om 22.00 uur wordt de bijeenkomst gesloten.

Wij verwelkomen u graag!

De opening van het Academisch Jaar op 15 september start om 20.00 uur in de Martinikerk, Breedeplaats 2 te Franeker.

Opening bijwonen

De opening start om 20.00 uur in de Martinikerk, Breedeplaats 2 te Franeker.
De kerk is open vanaf 19.30 uur.

De toegang is gratis.

U heeft voor uw bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maakt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Hieronder leest  u hoe u een coronatoegangsbewijs kunt maken:

1. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl 
CoronaCheck werkt op iOS en Android-telefoons vanaf Android 6 en iOS 12 (iPhone 5s en nieuwer). De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store en de Google Play Store.

Heeft u geen smartphone? Of wilt u uw coronabewijs liever op papier? Of gaat u naar een activiteit met mensen zonder app? Dan kunt u het  coronabewijs voor uzelf of uw kinderen ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl. 

2 .Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:
1.testbewijs
2.vaccinatiebewijs
3.herstelbewijs

3.Bezoek 
U neemt uw coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app op uw smartphone of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. En vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen. Uw gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat u ook de beverstging van uw aanmelding zien.

Het is belangrijk dat u de CoronaCheck kunt tonen. Indien u dit niet kunt, kunt u helaas niet aanwezig zijn bij de opening. Bereid u dus op tijd voor en denk er om dat uw telefoon voldoende is opgeladen. Heeft u meerdere plaatsen gereserveerd? Stuurt u deze mail dan door naar de mensen die met u mee komen. Dan kunnen ook zij zich tijdig voorbereiden.

Meer informatie 
•Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen 

GRATIS TOEGANG
Om de toegang vlot te laten verlopen, hebben wij besloten om iedereen gratis toegang te verlenen. U hoeft bij de ingang dan geen kaartje te kopen. De mail van uw inschrijving is uw toegangsbewijs.

We zien er naar uit om u woensdag de 15e te kunnen verwelkomen. De deuren gaan om 19:30 open. Tot snel!