Thuistapquiz: hersenkrakers ‘at home’

  • 22 oktober 2020
  • 20.00 uur


 

Inspireer een ander!

De Academie van Franeker presenteert de thuistapquiz: hersenkrakers ‘at home’.

 

Oktober is de maand van de geschiedenis. Vorig jaar heeft de Academie van Franeker daarop ingehaakt met een pubquiz in “De Franequer Loskop” van kroegbaas Allard. Het werd een bijzonder geslaagde avond met enthousiaste deelnemers. De toon werd gezet door  quizmaster Josse Pietersma in een heuse pedeltoga, Rolf Bremmer als commentator en een hele ploeg aan nakijkers aangevoerd door Carla van der Kooi. De spanning was te snijden, het vochtgehalte in de lucht was hoog en de hoofden werden steeds roder.

Helaas, corona gooit dit jaar roet in het eten. Er is geen pubquiz in de Loskop. Desondanks willen we de kans aangrijpen voor een alternatief. Misschien niet zo gezellig en niet zo spannend,  maar wel even uitdagend en hersenkrakend. De pubquiz wordt dit jaar een thuistapquiz. Wij gaan digitaal en jij zit thuis, gesteund door tap, tapas en wat niet al. Je kunt individueel meedoen, of met een paar  vrienden, familieleden, buren, collega’s, kerkenraadsleden of verenigingsgenoten – noem maar op. Tijd speelt geen rol meer, maar kennis natuurlijk wel.

Er wachten mooie prijzen, met als hoofdprijs natuurlijk de eer en  de felbegeerde wisselbeker met jouw naam of die van jouw ploeg erop gegraveerd.  Een prijs om te bewaren voor het nageslacht!

Meedoen?

Geef je uiterlijk 20 oktober 2020 op bij de Academie via het aanmeldformulier op de website. Betaal € 7,50 euro via het betaalverzoek (vergeet niet je telefoonnummer in te vullen) en je ontvangt op 22 oktober a.s., klokke 20.00  uur via e-mail de vragen met antwoordformulieren. Vul de antwoorden in en stuur ze voor 25 oktober 23.00 uur naar info@academiefraneker.nl. De uitslag volgt maandagavond 26 oktober. Dan horen jullie ook waar en wanneer de prijsuitreiking is.

Aanmelden voor dit publiekscollege:

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?