De toekomst van de warme bakker – Simmerjûnkolleezje Max Siesling

  • 21 augustus 2024
  • 20.00 uur
Botniastins Franeker
Breedeplaats 1
8801 LZ Franeker

Inspireer een ander!

De toekomst van de warme bakker – Simmerjûnkolleezje Max Siesling

Het vijfde Simmerjûnkolleezje van 2024 van de Academie van Franeker wordt gegeven door Max Siesling. Hij laat op woensdag 21 augustus zien dat de bakkerij een sector met perspectief is.

 

De echte warme bakker is in trek. Sinds 2020 is het aantal kleine bakkerijen in ons land met een kwart gegroeid. Het is een sector met perspectief, bewijst ook Bakkerij Siesling in Franeker. Als hofleverancier brengt de vierde generatie het familiebedrijf een eeuw verder. In dit Simmerjûnkolleezje vertelt Max Siesling hoe hij met zijn familie vol passie, ambacht en ondernemerschap een succesvolle Franeker bakkerij runt.

Max Siesling

Max Siesling is de vierde generatie warme bakker van Bakkerij Siesling in Franeker.

College bijwonen?

Het college van 21 augustus 2024 begint om 20.00 uur in de collegezaal van de Academie van Franeker, Breedeplaats 1 te Franeker. Het college duurt ongeveer een uur, waarna er gelegenheid is om vragen te stellen.

Toegangskaartjes à € 10,- zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar bij de Botniastins. Een kaartje geeft recht op een glas fris, tapbier of huiswijn na afloop bij Café De Doelen.

Meld u zich op tijd aan, want vol=vol. Dit kan eenvoudig met onderstaand formulier. Zonder aanmelding krijgt u alleen toegang als er plaats beschikbaar is.

Aanmelden voor dit publiekscollege:

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?